Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra Política de privadesa.

Accepta Rebutja Més informació
n° visites: 27455   |    |  Avís legal
Departament tècnic > Eficiència energètica

 

Realitzem Certificats d'Eficiència energètica per a edificis existents.

A partir de juny de 2013 la Certificació Energètica serà obligatòria per a compres o lloguers d'habitatges, edificis públics de més de 500m2 i edificis que comparteixin una ocupació pública de més de 250m2.

La qualificació energètica que s'obtingui per a cada immoble posarà en escala la relació entre l'energia consumida i les emissions de CO2.

Els nostres tècnics estan homologats per realitzar la certificació de qualsevol tipus d'immoble.

QUÈ ÉS EL CERTIFICAT D'EFICIÈNCIA ENERGÈTICA?
És el document que resulta del procés de certificació energètica d'un immoble. Aquest procés estudia les condicions constructives d'un habitatge i les seves instal · lacions, per atorgar-li una qualificació energètica en funció del seu consum en energia.

PER QUÈ SERVEIX?
El certificat d'eficiència energètica serveix d'informació per a futurs inquilins i compradors. Informa sobre comportament energètic d'un immoble, és a dir el consum en energia que es reflecteix en les factures de llum, aigua i gas. A més incorpora un nombre suficient de mesures, recomanades pel tècnic competent, perquè l'immoble consumeixi menys i es redueixin els imports de les factures.